Sparrow Delaneys hemliga liv av Suzanne Harper

För enkelhetens skull lägger vi ner dethär med skojsiga rubriker. Nu ska här bli ordning på torpet och alla inlägg ännu lättare att hitta. Därav tråkigheten här ovan. Sparrow Delaneys hemliga liv av Suzanne Harper beskrivs på förlagets hemsida som ”feel good det är som bäst”. Om vi grinollar nu bortser från att några ord som skulle ha gjort meningen fullständig fallit bort, måste jag erkänna att jag inte riktigt kan tycka att boken är bra (men det kanske är genren, hey jag gillar ju ångestskildringar), men läser förstås ut den så att jag kan lista ut vilka personer som kan tänkas ha utbyte av den. [problematisk meningsbyggnad, jag vet, men nu är jag ego och det är eg. bara jag som ska fatta vad dethär betyder och dessutom kan jag skylla på skallsmällen sådetså] Sånt är livet för en barn- och ungdomsbibliotekarie, serrni. Ingen lyxläsning här, inte.

Jahapp. Sparrow Delaney är den sjunde dottern till den sjunde dottern och borde därför vara tiptopbra på att framföra budskap från Den Andra Sidan. Men icke! Sparrow är den enda i familjen som inte på något sätt kan komma i kontakt med andevärlden. Eller kan hon det…?Jovisst, såklart. Men hon VILL INTE  och har därför inte berättat något om detta för omgivningen.

Om man verkligen vill, kan man säga att boken handlar om att våga vara sig själv och sånt. Men det gör inte jag. Jag säger i stället att det handlar om en tjej som blir kär i en kille vars bror försöker kontakta honom från andra sidan. Bla bla bla bla.Den som älskar Mer än ögat ser kanske tycker om denhär boken också.

Nu är bara frågan: ska jag tipsa om Sparrow D på Flaskposten? Flaskan är ju en uttalad tipsblogg och den primära tanken med den när vi började i sept 2005 var att vi bara skulle tipsa om det allra bästa.

Läser i stället vidare i serierna och kanske kanske snart Nuet är nu av fina Tamara Bach.

Annonser

5 kommentarer

 1. 22 januari 2009 den 10:18 e m

  men var det verkligen så? jag har inte för mig att vi hade någon verklig uttalad flaskpostvision i början utan lite mer experimentverkstad, och hursomhelst tycker jag att vi kan väl varna och göra halvtipsningar som du gjorde nu nyligen, jag gillade den grejen du skrev där med badkaret jättemycket! yours Flasche-J

 2. ka said,

  23 januari 2009 den 6:52 f m

  Justdet, J! Kommer du ihåg dendär totaldissningen vi gjorde i början? FY SÅ ELAKT. ANTIbokTipset kallade vi kanske den kategorin?
  Jårs trulig
  ka

 3. asalun said,

  28 januari 2009 den 9:28 f m

  Jag kollar ju av Flaskposten ibland och jag skulle gilla att få halvtipsningar och varningar. När allt är super hela tiden slutar jag tyvärr att lyssna, efter som jag har cheerleadingfobi. Jag litar helt enkelt mer på någon som kan ge olika sorters omdömen. Men å andra sidan så är ju inte jag målgrupp för Flaskposten, så det är ju ganska irrelevant i sammanhanget.

 4. asalun said,

  28 januari 2009 den 9:28 f m

  Och det var bra att få en varning på ovanstående bok här eftersom jag funderade på om jag skulle försöka klämma in den nästa vecka. Nu prioriterar jag ngt annat.

 5. ka said,

  28 januari 2009 den 11:11 f m

  Topp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: