Bloggtips

Charlotte sometimes, som jag nämnde i förra inlägget, utkom 1969 och skrevs av Penelope Farmer. En sjuklings googlande ger vid handen följande resultat: Farmer bloggar och här kan ni läsa hur det förhåller sig med bokens titel och Cure-låten med samma namn. Interesting!

Annonser

2 kommentarer

 1. lena kjersen edman said,

  18 november 2008 den 11:16 f m

  Hej stackars sjukling Ka! Nu ska jag knalla över till Aspuddens bibliotek och undersöka om de har ett mag.ex av ”Charlotte varannan dag”, Den har jag missat – men du har gkort mig läsnyfiken, tackar!
  En jättebra, kuslig, vacker, välberättad, fantastisk Penelope Famer-bok (också den med ett tvillingtema) är TJOCKARE ÄN VATTEN (övers. Rose-Marie Nielsen).
  Jag recenserade den i en Västerbottens-tidningnär den kom ut på svenska 1991 och jag minns att jag då också ”bokprarade” om den i en massa klasser. (Boken är kuslig så läsaren får gärna vara tonårig eller åtminstone ha hunnit fylla elva år. Men det har du väl?)
  Lena K E

 2. ka said,

  18 november 2008 den 1:30 e m

  O, tusen tack för fint tips! Det ska jag komma ihåg när jag någon gång i framtiden blir frisk och kan masa mig till jobbet igen… För, jo, jag har hunnit fylla elva!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: