Visst tusan

Jag glömde ju papperen med de redan tänkta grönarumsorden hemma. Datorn där har gått bananer och vägrar samarbeta. Jag blobbar = bloggar på jobbet (fast jag har inte stämplat in timkortet i maskinen än) och hade ju fina uppslag och formuleringar på gång. Vojvoj.. Det dröjer till måndag innan ni kan få njuta dessa vackerheter. Hoho, ja vackerheter får de väl kallas. Men här kommer annat i stället:

Läser Sydafrika nu. Ungdomsboken Sprickor och honungslim är lite i smetigaste (haha) laget för mig, en saga fullkletad med stereotyper. Det var först när jag kom upp över femtiosidorsgränsen som tokoloshen dök opp. Det räddade min fortsatta läsning. Kanske bär Linzi Glass’ debut (?) positiva likheter med Gem squash tokoloshe! som jag älskade för några år sedan? Forts. följer.

Och så då Ivan Vladislavic´s Snabbköpet Rastlös. Där tvingas jag bråka med språket i stället för att storkna över sockrigheter och annat som återfinns i ovan nämnda bok. Uppiggande! Har knappt hunnit börja, blev ju avbruten (kolla gårdagens datum) av trevligheter i människo- och bokform. Återkommer således.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: